BERGÜZAR KOREL İSYAN ETTİ!

 BERGÜZAR KOREL İSYAN ETTİ!
Okunuyor BERGÜZAR KOREL İSYAN ETTİ!

 

Hamile olan oyuncu Bergüzar Korel, hamilelik hakkında hem kendisine hem de eşi Halit Ergenç‘e yapılan yorumlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Üçüncü kez annelik heyecanı yaşayan oyuncu Bergüzar Korel sık sık kendisine yapılan hareketlere sosyal medyadan tepki göstermesiyle dikkat çekiyor. Daha önce izinsiz çocuklarının fotoğraflarını çekenlere kızan Korel şimdi de hamilelik sürecinde kendisine sorulan sorulardan rahatsızlığına dile getirdi.

Bergüzar Korel açıklamasında “Son zamanlarda gördüğüm en net şey mesafesizlik ve cüret” dedi. Açıklamasına devam eden Korel “Ne zaman görsem hamilesin ha ha, artık durmayı düşünüyor musun, bir kız doğuramadın, çok şükür becerdin, oyunculuğu bıraktın tabi çalışamazsın ki… Ya da eşime ooo bu ne hal Halit bey siz mi doğuracaksınız, yandın tabii sen şimdi hayatın bitti, sütü ne yapacaksınız şimdi diğeri de emmek ister eyvah eyvah” gibi kendisine gelen soruları sıralayarak isyan etti.

Bergüzar Korel açıklamasının sonunda ise “Bitmiyor bu cüretkar ve son derece mesafesiz sohbetler” dedi.

BERGÜZAR KOREL KİMDİR?

 

Türk Sineması’nın emektar oyuncularından Tanju Korel ve Hülya Darcan’ın ikinci kız çocukları olan Bergüzar Gökçe Korel, 2 Eylül 1982’de İstanbul’da doğdu. Ablası Zeynep Busbee Korel Amerika’da yaşamaktadır. Çocukluğunu Ulus’ta geçiren Korel, ilköğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulunda, orta öğrenimini Yıldız Koleji’nde yaptı. Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı.

Kolej’den mezun olmasının ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet konsevatuarı tiyatro bölümünü tamamladı. İlk dizi rolünü 1998 yapımı olan “Kırık Hayatlar”da aldı. Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi: Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kurtlar Vadisi filmi için rol teklifi geldiğinde hasta olan babası Tanju Korel’in doktorları hastayı kaybetmek üzere olduklarını söylüyorlardı. Bu koşuşturmanın içinde önce rol’ü geri çevirdi. Ancak annesinin “Baban bu görüşmeye gitmeni isterdi ile ikna oldu ve teklifi kabul etti.

Kurtlar Vadisi:Irak“da yakaladığı başarının ardından gene aynı yıl çekilen “Zeytin Dalı” dizisinde İklim karakterini canlandırdı. Asıl büyük çıkışını ise Kanal D’nin “2006’nın en fazla reyting alan dizisi” ünvanını alan “Binbir Gece”deki Şehrazat Evliyaoğlu rolüyle yaptı.

Bergüzar Korel sosyal sorumluluk projelerinde de faaliyet gösterdi. Yapı Kredi ve TEGV işbirliğiyle hayata geçirilen “Okuyorum Oynuyorum” projesin de çocuklarla Sokak Tiyatroları düzenledi onlara oyuncu koçluğu yaptı.

2009 yılında “Aşk Geliyorum Demez” sinema filminde Tolgahan Sayışman ile birlikte oynadı. Aynı yıl “Çocuktan Al Haberi” isimli yarışma programını sundu.

2010 – 2011 senesinde Bergüzar Korel, başrolünü Bülent İnal ile paylaştığı atv de yayınlanan “Bitmeyen Şarkı” dizisinde rol aldı. 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde konuk oyuncu Monica Teresse karakterini canlandırdı. 2012 yılında “Karadayı” dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaştı. Çeşitli reklam filmlerinde oynadı.

Voleybol, buz pateni gibi sporların yanı sıra dans ve piyano eğitimi de alan Korel, 7 Ağustos 2009 tarihinde tiyatro ve sinema oyuncusu Halit Ergenç ile evlenmiştir. Ali adında bir oğlu vardır.

 

 

Yapılan Yorumlar