ONUR BÜYÜKTOPÇU ANNESİYLE GEZMELERDE

 ONUR BÜYÜKTOPÇU ANNESİYLE GEZMELERDE
Okunuyor ONUR BÜYÜKTOPÇU ANNESİYLE GEZMELERDE

Ekranların başarılı oyuncusu Onur Büyüktopçu, önceki gün annesi ile birlikte Etiler’de görüntülendi. Annesinin doğum günü olduğunu belirten oyuncu, “Bugün annemin, en kıymetlimin doğum günü. Bugünümü anneme ayırdım” dedi. Oğlu Onur Büyüktopçu’nun nasıl bir çocukluğu olduğunu anlatan Ayşe Hanım, “Biz oğlumla arkadaş gibiyiz, çocukken hiç yaramaz değildi. Bazen komşu çocukları geldiğinde evde yaramazlık yapardı, ben de onlara gittiğimizde kolunu sıkardım sen de yaramazlık yap derdim” dedi.

Onur Büyüktopçu: Bugünümü anneme ayırdım

Annesinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Büyüktopçu, “Çok şükür annem korona olmadı, alışverişini bile ben yapıyorum. Aşılarını oldu, o yüzden dikkat ediyoruz” dedi.

‘HAYATIMIN EN KISA TATİLİNİ YAPTIM’ 

Kısa bir tatil yapan oyuncu, “Tatil yaptım, ancak hayatımdaki en kısa tatil oldu. Yangınlar, seller ve felaketler bitmiyor. İnsanın canı tatil yapmak bile istemiyor, o yüzden erkenden geldik” dedi.

Geçen yıldan bu yana 13 kilo veren oyuncu, “Yediğime, içtiğime dikkat ettim, sinirli bir adam olduğum için açlığa gelemem. Yemek yiyerek zayıfladım, sebze ağırlıklı beslendim” dedi.
Onur Büyüktopçu: Bugünümü anneme ayırdım

PLAJ KEYFİ 

Önceki gün The Beach Of Momo’da objektiflere takılan Onur Büyüktopçu, arkadaşlarıyla beraber plajda keyifli zaman geçirdi.
İlerleyen saatlerde denize girip serinleyen Büyüktopçu, hem yüzdü hem de arkadaşlarıyla sohbet etti. 39 yaşındaki oyuncu, duşunu aldıktan sonra locasına giderek kurulandı.
Onur Büyüktopçu: Bugünümü anneme ayırdım

Yapılan Yorumlar