BİOREZONANS NEDİR? AYŞE YELTİK ANLATIYOR

 BİOREZONANS NEDİR? AYŞE YELTİK ANLATIYOR
Okunuyor BİOREZONANS NEDİR? AYŞE YELTİK ANLATIYOR

DOKTOR AYŞE YELTİK SİGARA BIRAKMA HAKKINDA BİLGİ VERİYOR…

Biorezonans yaklaşık 40 yıldır dünyada kullanılan bir yöntemdir, 20 yıldır da Türkiyede kullanılmaktadır, bağımlılıklarda çok başarılıdır. Sigara, alkol, karbonhidrat bağımlılığı(kilo vermede kullanıyoruz), alerjiler, otoimmun rahatsızlıklar, ruhsal rahatsızlıklar, ağrı tedavileri gibi çok geniş bir kullanım alanı vardır. Bir saat boyunca cihaza bağlı kalırsınız, cihaz pille çalışmaktadır, vücudunuza elektrik vermez, çıkarılması istenen maddenin frekansının ayna görüntüsünü verir ve böylece vücutta o maddeye karşı sıfırlama sağlamış oluruz. Bu sayede o maddeye karşı ilgi, istek ve ihtiyaçta azalma meydana gelir. Merkezimizde tüm işlemler doktor tarafından yapılmaktadır.
Sigara bırakmak için merkezimize geldiğinizde son kez sigaranızı içersiniz, bunu cam bir tüpe yerleştiririz, siz de el, ayak ve kafa bandıyla cihaza bağlanırsınız. Herhangi bir şey hissetmezsiniz sadece bir ses duyarsınız. Hareket edebilir, konuşabilir, rahatlık hissinden dolayı uyuyabilirsiniz. 1 saat süren bir terapi olur, size bir takım önerilerde bulunuruz, 48 saat sonrasında da ücretsiz destek terapisine çağırılırsınız. Seans sonlarında duygusal anlamda destek ve yapabilirim gücü vermek için bach çiçekleri terapisi yaparız, burada da olumlu duyguların frekansını yükleriz, danışanlarımız bu terapilerden de çok fayda görür. Terapilerde başarı oranı %80 lerdedir, en önemlisi sizin sigarayı bırakmayı istiyor olmanızdır, biorezonans herhangi bir ilaç kullanılmayan, yan
etkisi olmayan bir destek terapisidir. Her yaş grubu ve herkes için uygundur, sadece kalp pili taşıyanları ve hamileleri almıyoruz.

DOKTOR AYŞE YELTİK KİMDİR?

İstanbul Tıp Fakültesi mezunu olan Ayse Yeltik yerli ve yabancı sigorta şirketlerinde danışman doktor olarak çalıştıktan sonra Işık Üniversitesinde işletme masterini tamamlamıştır. Kariyerine büyük bir inşaat firmasının doktoru olarak Romanya, Kazakistan ve Afrika projelerinde devam etmiştir. Uzun yıllar yasadığı yurtdışı ülkelerde bulaşıcı hastalıklar, parazit hastalıkları, meslek hastalıkları konusunda vaka analizleri yapma imkânı bulmuştur. Ingiltereden NEBOSH (The National Examination Board in Occupational Safety and Health) sertifikasini almaya hak kazanmıştır. Uluslararası isçi sağlığı & İş güvenliği ve iş yeri hekimliği sertifikaları bulunmaktadır. Yüksek lisans ihtisaslarının akabinde, Rus asıllı İngiliz Nöroloji ve Beslenme Doktoru Natasha Campbell-McBride tarafından sertifikalandırılan GAPS (Bağırsak Psikoloji ve Fizyoloji Sendromu) Practitioner eğitimini almıştır. GAPS sendromlu hastaların Beslenme Protokolü ve ek olarak uygulanacak özel tedavileri üzerine aldığı eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifikalı ‘GAPS Danışmanı (Practitioner) olmuştur. GAPS Practitioner Eğitimi; ABD, Kanada, Avustralya, İngiltere ve Türkiye’de yapılmaktadır.

Dr. Ayse Yeltik, GAPS Practitioner Sertifikası ile ; Bağırsak ve Psikoloji Sendromu (GAPS) ve (Otizm, Epilepsi, Şizofreni, Öğrenme Zorluğu, Bipolar Bozukluk, Dikkat Eksikliği Bozukluğu (DEB), Disleksi, Dispraksi, Hiperaktivite) Bağırsak ve Fizyoloji Sendromu (GAPS) (Alerjiler, Anemi, Astım, Çölyak, Tip 1 Diyabet, Egzama, Eklem Ağrıları, Enzim ve Hormon Bozuklukları, Gelişme Geriliği, ​Gıda Alerjileri ve İntoleransları, Otoimmün Tiroidi-Haşimato, Kolesterol Problemleri, Kronik Yorgunluk, Migren, MS-Multipl Skleroz, Romatoid Artrit (RA), ​​Tansiyon Problemleri, Crohn, ​Gastrit, ​İrritabl Bağırsak Sendromu, Reflü, … vb.otoimmün hastalıklar) vakalarına profesyonel GAPS danışmanlığı yapabilmeye hak kazanmıştır. Aromaterapi alanının en yetkin eczacılarından dersler alan ve farklı dillerde tüm kaynakları titizlikle tarayarak, aromaterapi konusuna hakimiyetini pekiştiren Dr. Ayşe Yeltik birçok hastalığa ve şikâyete derman olacak bitki özlü esansiyel yağları bütüncül tıpla entegre ederek kullanmakta, aromaterapiyle ilgili konferanslara ve eğitimlere katılarak, çalışmalarına devam etmektedir.2015 yılı itibariyle konvansiyonel tıp bilgilerini integratif tıp ile bütünlemeye karar vermiş ve  klasik tıptaki son gelişmeler ışığında tamamlayıcı tıp desteğiyle Klinika Rezonans da danışanlarını kabul etmeye başlamıştır. Dr. Ayşe Yeltik  2 yıl süren Fonksiyonel Tıp Eğitimlerini başarıyla tamamlamıştır. Hastalarını bu bakış açısıyla da değerlendirmektedir.

Yapılan Yorumlar