TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı Açıklaması

 TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı Açıklaması
Okunuyor TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı Açıklaması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Milletin iradesinin hakim olduğu yönetim biçimi Cumhuriyet, büyük ve yeni hedeflerimize yürürken arkamızdaki en büyük güçtür.” ifadesini kullandı.

???????Hisarcıklıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in bir asra yaklaşan süreç içinde her geçen gün daha da güçlenip köklendiğini belirtti.

Bu yıl 29 Ekim’de Togg’un fabrika açılışının da yapılacağı için Cumhuriyet Bayramı’nı daha büyük coşkuyla kutladıklarını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Milletin iradesinin hakim olduğu yönetim biçimi Cumhuriyet, büyük ve yeni hedeflerimize yürürken arkamızdaki en büyük güçtür.” değerlendirmesinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu, mesajında şunları kaydetti:

“29 Ekim 1923, şanlı tarihimizin en övünç duyduğumuz gurur günlerinden birisidir. 99’uncu yaşını kutladığımız Cumhuriyetimiz altında el ele, omuz omuza bir ve bütün olarak toplandığımız bu topraklardaki en geniş ve en güzel çatıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ sözü, Cumhuriyet ile artık pekiştirilmiş ve ülkemizin istikametini çizen en önemli değerlerden birisi olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti, bu topraklarda kader birliği yapmış milyonların en güzel ortaklığıdır. Bu yıl daha da gururluyuz.

Fabrika açılışını yapacağımız yerli ve milli sanayimizin gururu Togg, bizi Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere tüm şehitlerimize ve kahramanlarımıza karşı olan minnet borcumuzu, ülkemizi daha aydınlık ve refah dolu yarınlara ulaştırma sözümüzü, yerine getirme çabamızda fazlasıyla heyecanlandırmakta. Türk iş dünyası olarak üzerimize düşeni yapmaya ve ülkemizi en ileri noktalara ulaştırmaya kararlılığımız hiç değişmeyecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Cumhuriyet Bayramımız tüm ülkemize, milletimize kutlu olsun.”