Esenler’de kuyumcudan hırsızlık kameraya yansıdı

 Esenler’de kuyumcudan hırsızlık kameraya yansıdı
Okunuyor Esenler’de kuyumcudan hırsızlık kameraya yansıdı

Esenler’de, yabancı uyruklu 2 şüpheli, müşteri gibi davranarak geldikleri kuyumcunun kasasından içinde altın bulunan keseyi alarak kaçtı.

İnönü Caddesi’ndeki bir kuyumcuya gelen 2 şüpheli, burada çalışan Ender G’ye hediyelik ürünlere bakmak istediklerini söyledi.

Altınları inceleyerek, seçtikleri küpe için çalışanla pazarlık yapan şüphelilerden biri, tezgahın arkasında açık olan kasadaki altın dolu keseyi almak istedi. Durumu fark eden çalışanın uyardığı şüpheli, Ender G’nin bir anlık dalgınlığından faydalanarak, el çabukluğu ile keseyi cebine attı.

Beğendikleri küpe için gerekli parayı daha sonra getireceklerini ifade eden şüpheliler, geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine iş yerine gelen polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Kuyumcu çalışanı Ender G. ise kesede bulunan altınların yaklaşık 100 bin lira değerinde olduğunu dile getirdi.

Hırsızlık güvenlik kamerasınca kaydedildi

İş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde iş yeri çalışanı Ender G’nin gösterdiği altınları inceleyen iki şüpheliden birinin, açık olan kasaya el uzatarak, içerisinde altın bulunan keseyi el çabukluğu ile alması yer alıyor.

Yapılan Yorumlar