AK Partili isimden seçim tarihi açıklaması: En geç 7-14 Mayıs’ta yapılır

 AK Partili isimden seçim tarihi açıklaması: En geç 7-14 Mayıs’ta yapılır
Okunuyor AK Partili isimden seçim tarihi açıklaması: En geç 7-14 Mayıs’ta yapılır

Türkiye Haziran 2023 genel seçimlerine yaklaşırken siyasette, seçimlerin öne alınması konuşuluyor. 5 Ocak’ta AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşma yapan Erdoğan da, “Mevsim şartlarını dikkate alarak belki birazcık öne çekerek tarihini güncelleyeceğimiz 2023 seçimlerinin önemini sizler de biliyorsunuz” açıklaması ise konuşulan iddiaları doğrulamış oldu.

SEÇİM İÇİN MAYIS AYINI İŞARET ETTİ

AK Partili Bilgiç’te seçimlerin öne alınmasına ilişkin, seçimlerin Kurban Bayramı, Hac dönemi, sınav takvimi dikkate alındığında 18 Haziran yerine en geç Mayıs ayının 7’si ya da 14’ü gibi yapılabileceğini söyledi. Bilgiç ayrıca, sahada Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı açısından bir sıkıntı görmediğini söyledi.

“CUMHUR İTTİFAKI AÇISINDAN SIKINTI GÖRMÜYORUM”

Bilgiç ayrıca, “Altılı Masanın adayının kim olduğu önemli değil neticede sizin ortaya koyduğunuz iş, gösterdiğiniz performans belirleyici olacaktır. Hiç kimsenin karşı tarafın adayına göre bir tercih belirleyeceğini düşünmüyorum. Neticede ortam ve sahaya baktığımda ben Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı açısından bir sıkıntı görmüyorum, saha bize bunu söylüyor” dedi.

Yapılan Yorumlar