Akşener’den ilk seçim videosu geldi! İmamoğlu detayı dikkat çekti

 Akşener’den ilk seçim videosu geldi! İmamoğlu detayı dikkat çekti
Okunuyor Akşener’den ilk seçim videosu geldi! İmamoğlu detayı dikkat çekti

Türkiye artık ayların kaldığı Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenirken, siyasş partiler de seçim kampanyalarının startını vermeye başladı. Bu anlamda 6’lı Masa üyelerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Devlete Millet Yakışır” kampanyası başladı. Türkiye genelinde kampanyaya ilişkin bilboardlara çeşitli fotoğraflar asılırken, İstanbul’da ise Akşener’şn İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Saraçhane mitingindeki birlikte yer aldığı fotoğraflar kullanıldı.

VİDEOYU SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Akşener, kampanyanın videosunu sosyal medya hesabından “20 yıldır ülkemizi esir alan bu adaletsiz düzeni; milletimizle birlikte, sandıkta değiştireceğiz! Çünkü DevleteAdaletYakışır!” notuyla paylaştı.

İMAMOĞLU, GENİŞ YER BULDU

Videoda İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlarının maaşları ve kamuoyunda sosyal medya düzenlemesi olarak bilinen ‘Dezenformasyon Yasası’ konuları ele alındı. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezasına geniş ayırıldı. Videonun sonunda ise kampanyanın İstanbul özelindeki billboardlarına yansıyan Akşener ve İmamoğlu’nun fotoğrafı ve Meral Akşener’in; “Geldikleri gibi giderler. Geldikleri gibi sizin iradenizle gidecekler!” sözleri yer aldı.

Yapılan Yorumlar