Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan Ayrıldı: İmam Nikahı Kıldıkları İlişki Sona Erdi

 Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan Ayrıldı: İmam Nikahı Kıldıkları İlişki Sona Erdi
Okunuyor Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan Ayrıldı: İmam Nikahı Kıldıkları İlişki Sona Erdi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 41 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan’la ilişkisini sonlandırdı. İmam nikahı ile evlenmeye karar veren Erbil ve Ceylan, ayrılık haberini sosyal medyada duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda, 67 yaşındaki Mehmet Ali Erbil’in, 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan’a evlilik teklif ettiği ve ikilinin dini nikah kıydığı haberleri gündeme gelmişti. Ancak bu romantik gelişmenin ardından ayrılık haberi geldi.

Mehmet Ali Erbil, genç sevgilisiyle birlikte oldukları dönemde, “Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim” diyerek, ilişkinin iyi gittiğini belirtmişti. Ayrıca, dini nikahın kendileri için önemli olduğunu ve “En azından günaha girmiyoruz” demişti.

Fakat ayrılık haberi, ünlü şovmenin sözlerinin ardından hızla geldi. Gülseren Ceylan, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Mehmet Ali ile yollarımızı ayırdık. Ayrılık sebebine dair asılsız haberler yapmayın ve bize saygı gösterin” dedi.

Ceylan, daha sonra yaptığı paylaşımda, “Hayatıma kaossuz ve mutlu bir şekilde devam etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: http://ensonhaber.com