Polisi Şehit Eden Katilin Annesinden Şok Açıklama: “Devlete Yalvardım”

 Polisi Şehit Eden Katilin Annesinden Şok Açıklama: “Devlete Yalvardım”
Okunuyor Polisi Şehit Eden Katilin Annesinden Şok Açıklama: “Devlete Yalvardım”

Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden katil zanlısı Yunus Emre Geçti’nin annesi Pınar Geçti, yaşanan olayla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oğlunun madde bağımlısı olduğunu ve bu konuda defalarca karakola giderek ihbarda bulunduğunu belirten Geçti, “O kadar ben devlete yalvardım, karakollara gittim. Bu çocuk madde bağımlısı, madde satıyor, madde kullanıyor. Bunların hepsini söyledim” dedi.

Olay, 22 Eylül 2024 tarihinde Ümraniye’de meydana geldi. 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmaya çalışılırken bir polis memurunun silahını alarak ateş açtı. Çatışmada ağır yaralanan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz, hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. Olay sonrası gözaltına alınan Geçti, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pınar Geçti, açıklamasında “Keşke ben öleydim” diyerek, yaşanan durumdan dolayı derin bir üzüntü yaşadığını ifade etti. “Ben bir anneyim, bir babayım. Yaralandım. O kadar ben devlete yalvardım, neden devlet bunu almadı? Niye elini kolunu salladı?” şeklinde konuştu.

Olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve anne Geçti’nin açıklamaları dikkat çekti.

KAYNAK: yenicaggazetesi (ESH)

Yapılan Yorumlar