Gülse Birsel’in Vural Çelik Hakkındaki Paylaşımı Tepki Çekti

 Gülse Birsel’in Vural Çelik Hakkındaki Paylaşımı Tepki Çekti
Okunuyor Gülse Birsel’in Vural Çelik Hakkındaki Paylaşımı Tepki Çekti

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik’e yönelik yaptığı veda paylaşımıyla gündem oldu. Avrupa Yakası dizisinde birlikte çalıştığı Çelik’e duygu dolu bir mesaj yazan Birsel, paylaşımı kısa süre sonra silmesine rağmen sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı.

Eski Küskünlük ve Veda Mesajı

Gülse Birsel ve Vural Çelik’in uzun süredir küskün oldukları biliniyordu. 51 yaşında yaşamını yitiren Çelik’in vefatının ardından Birsel, geçmişte yaşanan kırgınlıklar hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Bir süredir cenazelere gidemiyorum, çünkü anksiyete benzeri bir durum yaşıyorum. Vural, Avrupa Yakası’na tek bölümlük bir rol için gelmişti. Performansını o kadar beğendik ki, yapımcıdan karakteri sık sık yazmamı rica ettim. O andan itibaren ekibin bir parçası oldu.”

Birsel, Çelik’i “setin çocuğu” olarak tanımlayarak aralarındaki mizahi ilişkiyi anlattı. Çelik’in her fırsatta küçük hediyeler istediğini ve “mağdur persona” olarak espriler yaptığını aktaran Birsel, bu dinamikten esinlenerek dizideki “Gülenay” karakterini yarattığını belirtti.

Ayrılık ve Kırgınlıklar

Birsel, 2008 yılında Çelik’in diziden ayrılmak istediğini ve yapımcılarla görüşmelerine rağmen ikna edemediklerini de yazdı. Ancak ayrılık sonrası Çelik’in bazı kırıcı ifadeler kullandığını ve aralarındaki ilişkinin bozulduğunu ekledi.

“Keşke son sezonda da bizimle olsaydı ve hakkımda kırıcı cümleler söylemeseydi. Yine de ben onu kahkahaları ve güzel anılarıyla hatırlamak istiyorum. Hakkım sonuna kadar helal olsun.”

Paylaşımı Sildi, Tepkiler Gecikmedi

Birsel’in Instagram’dan yaptığı bu paylaşım, kısa süre sonra kaldırıldı. Ancak sosyal medyada pek çok kullanıcı, geçmişteki kırgınlıkları gündeme getirmesini ve üslubunu eleştirdi. Paylaşımı “samimiyetsiz” bulan kullanıcılar, Birsel’i vefat sonrası bu tür detayları paylaşmakla suçladı.

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/

Yapılan Yorumlar