Kızıl Goncalar’dan Şok Mesaj: “Tarikatlar Kapatılsın!”

 Kızıl Goncalar’dan Şok Mesaj: “Tarikatlar Kapatılsın!”
Okunuyor Kızıl Goncalar’dan Şok Mesaj: “Tarikatlar Kapatılsın!”

Her bölümüyle izlenme rekorları kıran Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon fragmanı, yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi topladı. Fragmanda yer alan “Tarikatlar kapatılsın!” mesajı, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı dizinin yeni sezonu, 30 Eylül Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Fragmanda Levent karakterinin tarikatlarla ilgili sert ifadeleri dikkat çekti.

Fragmanda, Meryem’in mürşidi öldürmek suçundan hapse girdiği, Zeynep’in ise gelinlik giydirildiği sahneler öne çıktı. Vahit’in, “O deccale bu dünyayı dar edeceğim” demesi, izleyicilerin kafasında soru işaretleri bıraktı.

Yeni sezon fragmanında ayrıca, Vahit’in Meryem’i “Mürşid Efendi’yi ben öldürdüm diyeceksin” şeklinde tehdit etmesi dikkat çekti. Dergah üyelerinin sanat merkezlerine saldırdığı sahneler de yer aldı. Vahit’in “Tarikatlar kapatılmalıdır” ifadesi, izleyiciler arasında büyük tartışmalara yol açtı.

Sosyal medyada yapılan yorumlar arasında, “Çok sert, bayağı sert. Gümbür gümbür geliyor.” gibi ifadeler yer aldı. Dizi, izleyicilerin merakla beklediği yeni sezonuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

KAYNAK: yenicaggazetesi (ESH)

Yapılan Yorumlar