SON DAKİKA! Hakan Fidan: Karanlık Örgütün Elebaşı Öldü

 SON DAKİKA! Hakan Fidan: Karanlık Örgütün Elebaşı Öldü
Okunuyor SON DAKİKA! Hakan Fidan: Karanlık Örgütün Elebaşı Öldü

Hakan Fidan, terör örgütü FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen’in ölümüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Uzun süredir sağlık sorunları yaşadığı bilinen FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen, hayatını kaybetti. Terörist başının ölümü, FETÖ’ye yakın kaynaklar tarafından duyuruldu.

Hakan Fidan’dan İlk Açıklama

Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha ile yaptığı basın toplantısında, “Bu ölüm bizi rehavete itmeyecek” ifadesini kullandı. Gülen’in ölümünü istihbarat kaynaklarının da doğruladığını belirten Fidan, “Bu karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığı devam edecektir,” dedi.

“Binlerce Genç İhanete Dönüştürüldü”

Fidan, Gülen’in terör örgütünün gençleri nasıl kandırdığını ve vatanlarına ihanet eden birer makineye dönüştürdüğünü vurgulayarak, “Bu insanlar yurtdışında istihbarat servislerinin ellerinde büyük bir zillet içerisinde kendi ülkelerine karşı bir silah olarak kullanılmaktadır,” şeklinde konuştu.

“Yol Yakınken Dönmeyi Bilsinler”

Fidan, bu ölümün, teröristlerin üzerindeki büyüyü kaldırması gerektiğini belirterek, “Kendilerini gittikleri ihanet dolu bu yanlış yoldan vazgeçmeye davet ediyorum,” ifadelerini kullandı. Son olarak, “Artık yol yakınken dönmeyi bilsinler,” diyerek milletin ve devletin terörle mücadelede kararlı duruşunu sürdüreceğini vurguladı.

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/

Yapılan Yorumlar