GALATASARAY PSV MAÇI NE ZAMAN? GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME TARİHİ..

 GALATASARAY PSV MAÇI NE ZAMAN? GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME TARİHİ..
Okunuyor GALATASARAY PSV MAÇI NE ZAMAN? GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME TARİHİ..

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Tipi’ndeki rakibi Hollanda’nın PSV grubu oldu. Başta Galatasaray taraftarları olmak üzere futbolseverler “Galatasaray PSV maçı ne zaman” sorusunun cevabını araştırıyor.
GALATASARAY PSV MAÇI NE VAKİT?
PSV Eindhoven’a karşı birinci maç 20 yahut 21 Temmuz’da deplasmanda, rövanş maçı ise 27 yahut 28 Temmuz’da İstanbul’da oynanacak.
İŞTE EŞLEŞMELER
Rapid Wien – Sparta Prag
Celtic FC – Midtjylland
PSV Eindhoven – Galatasaray
HOLLANDA LİGİ’Nİ 72 PUANLA BİTİRDİLER
Galatasaray’ın rakibi PSV, Hollanda Ligi’ni 88 puanlı şampiyon Ajax’ın akabinde 72 puanla ikinci sırada bitirdi. Oynadığı 45 maçta 27 golü bulunan Donyell Malen, kadronun en skorer ismi olarak göze çarpıyor. Maçlarını 35 bin kişi kapasiteli Phillips Stadyumu’nda oynayan kırmızı beyazlı grubun teknik yöneticiliğini Roger Schmidt yapıyor.
Harika Lig’de geride kalan dönemi averajla ikinci bitiren Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kümelere kalabilmek için çaba edecek. Ligi 5. sırada tamamlayan ve şampiyon Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası’nı da kazanmasıyla UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılma hakkı elde eden Sivasspor da tertibe eleme tiplerinden başlayacak.

Yapılan Yorumlar